NEW MEDIA

Studiohagy begon in 2010 met het implementeren van web-talen als HTML, CSS en later de basis in PHP en Javascript. Genoeg skills om te gebruiken voor persoonlijke doeleinde. Vanaf dat moment begon Maurits Hagemans dit toe te passen als docent op dit gebied. Eerst aan het Grafisch Lyceum te Rotterdam en tegenwoordig Media/Webdesign aan het ROC van Amsterdam. Het creëren van workshops, introducties geven in nieuwe media of moderne toepassingen als Virtual Reality toe te passen en/of hiermee kennis te maken kunt u Studiohagy voor benaderen. Vanuit zijn rol als docent weet hij zich goed te verdiepen in de doelgroep en zo een passend aanbod te creëren. Studiohagy biedt daarnaast ook de mogelijkheid support te bieden in Webdesign, Applicaties of de mogelijkheden oplossingen te bieden in website ontwikkeling en het opzetten van domein support.

Voor vragen, of bent u benieuwd naar de mogelijkheden neem voor contact op met Maurits Hagemans via de onderstaande contact gegevens.

WEBSITES | INTERACTIEVE LESSEN | VIRTUAL REALITY

WEBSITES

Gedurende mijn werkzaamheden in het onderwijs, persoonlijke projecten en derden bijstaan in de digitale wereld ben ik sinds 2010 thuis in het maken van websites.
Het bouwen, ontwerpen en nadenken over prototypes behoren tot deze zaken. Binnen het onderwijs heb ik gefragmenteerd onderdelen onderwezen aan studenten. In de loop der jaren kwam PHP, Javascript en Back-end erbij, waaronder ook databes vallen en het schrijven van korte MSQL codes; Het aansturen van databases en het behandelen van het zogenoemde CRUD. Create, Read, Update en Delete.
Al deze kennis tezamen zorgt voor een gedegen basis voor verschillende stadia in website ontwikkelen. Beginnen van af nul, en bestaande websites verder door ontwikkelen. WordPress is hierin een belangrijk speler. Dit Content Management Systeem is het meest gangbare CMS-systeem, waarin ik dan ook volledig in thuis ben. Zowel de back-end, installeren van plugins en het verder door ontwikkelen/manipuleren van bestaande themes. Voor meer informatie neem contact op via het contact formulier. Graag kijk ik met u naar de wensen, mogelijkheden en het beschikbare budget om een waardevolle bijdrage te kunnen leveren aan beoogde samenwerking.

INTERACTIEVE LESSEN

Met brede ervaring in het onderwijs zijn er mogelijkheden workshop of cursussen te geven in interactieve aspecten binnen de media/website technieken. Als docent Interactief, HTML/CSS op het ROC van Flevoland (Amsterdam) afdeling Mediavormgeving ben ik wekelijks met relevante onderwerpen bezig die ik de studenten doceer in mijn huidige part-time functie. Sinds augustus 2018 ben ik werkzaam voor het ROC, daar waar ik voorheen werkzaam was voor het Grafisch Lyceum Rotterdam. Hierin bestonden mijn lessen voornamelijk uit technische kennis waardoor er een stevige basis techniek is gelegd in deze periode. Gezien mijn behoefte aan meer het creatieve proces opzoeken met studenten besloot ik te kiezen voor een afdeling van Mediavormgeving waar mijn expertises nog meer te zijn recht komen.
Bent u opzoek naar tijdelijk invulling (beperkt beschikbaar) of workshops voor uw onderwijs, stichting of organisatie dan kunt altijd contact opnemen naar de mogelijkheden.

VIRRUAL REALITY

Vanuit mijn ervaring in het gegeven van Unity aan 1e jaars studenten aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam, waarin voornamelijk de basis aan bod kwam, heb ik de studenten kennis leren maken met deze veelgebruikte van origine game-engine. Vanwege de vele mogelijkheden van deze engine biedt dit onuitputbare mogelijkheden

in de snelle ontwikkeling die Virtual Reality en Argumented reality ondergaan. Bijna elke organisatie, instantie, stichting of wie dan ook heeft interesse in de mogelijkheden die deze te bieden hebben. Dit heeft het dan ook zeker, binnen mijn rol binnen ROC van Flevoland ben ik hiervan de mogelijkheden op mijn afdelingen aan het onderzoeken. Onlangs heb ik een cursus gevolgd bij The Virtual Learning Lab wat mij nog meer inzicht heeft gegeven in de mogelijkheden voornamelijke toegespits op het onderwijs. Bent u benieuwd wat VR/AR bij kan beteken of bent u gewoon heel benieuwd waarom het voor uw interessant kan zijn. Ik denk graag mee, en kan wellicht een stap betekenen in het doorontwikkelen uitvoeren van de ideeën die er spelen. Ook kom ik graag een workshop verzorgen om vanuit een onze